Khudaaraa Mukhlis Hojaye خدارا مخلص ہوجائے - An Overview



این حقیر گاهی با به یاداوردن این شعر به فکر فرو میروم که اگر همین یک شعر را ندیده و نشنیده بودم چیزی در زندگیم کم بود معنایی حضور نداشت احساسی وجود نداشت دیگر این شعر و بسیاری دیگر جزیی از من شده و ابیات در ذهنم حک شده اند. فکر میکنم دیگران هم همینگونه اند. گاه به فردی انگلیسی یا چینی زبان فکر میکنم که حافظ را در بهترین حالت از روی ترجمه خواهد خواند و احتمالا اصلا نخواهد خواند حتی اگر انسانی خلاف من با طبع لطیف و دارای ذوق باشد در زندگی او چیزی کم است امکانی فوق العاده. بعد فکر میکنم برای من چه امکانات عقیم مانده ای وجود دارد؟ چه بسا اشعار بیدل به بلندای اشعار مولوی و حافظ باشد و من از درک ان عاجز.

Mukhlis is also A part of the fashionable Muslim boy title in Pakistan. Mukhlis name indicating is often composed in roman as “Saccha”. Mukhlis meaning is associated with bold, independence, stability, Management, and equilibrium. Individuals with this title are spiritually rigorous and charming. They advertise first Tips and also monetary accomplishment.

اول ببا نگ نای ونی آرد بدل پیغام وی وانگه بیک پیمانه می با من وفاداری کند

در پایان حافظ میگه پس داستان این زیبایی های دلبرها چیه؟ اینا که دیگه درونی نیست که! پیر میگه بازم (چون نیک بنگری)منشا بی تابیت تویِ وجود خودت هست داداش.

ali در ‫۶ سال و ۲ ماه قبل، شنبه ۷ فروردین ۱۳۹۵، ساعت ۱۶:۲۷ نوشته:

نحوه ضیط و ویراستاری منسوخی که website در ظاهر خیلی هم مورد علاقه قلم زنان "ادیب" این سایت است، تمام توشو توانش همین غزل واژگون شده و بی سرو ته است. حافظ شاملو در مقام مقایسه این غزل را به شکلی که در شان نام حافظ است ضبط کرده است که همه رهروان راستین شعر و ادبیات را به نوشیدن جرعه ای از آن دعوت میکنم.

(حقیقت در دل نهفته می شود) ورق خاطر از این نکته محشا می‌کرد یعنی:(در این زمینه اشتباه می کرد)

کرپٹو کرنسی اور این ایف ٹیز کے بارے میں بل گیٹس کی کیا رائے ہے؟

replyپاسخگویی به این حاشیه flagگزارش حاشیهٔ نامناسب hyperlinkرونوشت نشانی حاشیه appsمنو  

replyپاسخگویی به این حاشیه flagگزارش حاشیهٔ نامناسب website linkرونوشت نشانی حاشیه applicationsمنو  

شرح سرخی بر حافظ در ‫۸ سال و ۶ ماه قبل، جمعه ۶ دی ۱۳۹۲، ساعت ۱۰:۰۲ نوشته:

اگرپنج غزل ازشاهکارهای حضرت حافظ راانتخاب کنیم،بی گمان یکی ازاینها همین غزل مورد بحث است. جام جَم: جام گیتی نمایا جام جهان نما. ازآغازخلقت وپیدایش انسان، چندمسئله ی اساسی یا آرزو، فکر آدمیان رابه خود مشغول کرده وهنوزجریان دارد.

"دل" که نمی دانست خود قابلیّتِ جام ِ حق نما شدن را دارد، ما را وادار به گشتن وجُستن ِ جام جَم دربیرون ازخانه می کرد. (آب درکوزه وما تشنه لبان می گشتیم، یاردرخانه وما گِردِ جهان می گشتیم!) ومانیز غافل بودیم، نمی دانستیم که این گوهر درصدفِ دنیا قرار ندارد. ناغافل وناآگاه،آن را درصدف های ساحل دریا(گوش ماهی ها،استعاره ازمادّیات) که توخالی هستند می جُستیم.

replyپاسخگویی به این حاشیه flagگزارش حاشیهٔ نامناسب connectionرونوشت نشانی حاشیه appsمنو  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *